fbpx

HBO-reeks The Last of Us heeft actrice beet voor de rol van Riley

The Last of Us is als gamereeks een enorm groot succes, daarom liggen de verwachtingen dan ook zo hoog bij de aankomende HBO-reeks. De televisiereeks draait nog steeds op volle toeren en heeft recent nog een nieuwe actrice gecast voor de rol van Riley.

Wie de eerste game van The Last of Us heeft gespeeld, heeft ongetwijfeld de naam van Riley geregeld horen vallen, daar bleef het enkel bij. In de uitbreiding Left Behind, die eigenlijk fungeerde als prequel op de originele game, speelde Riley een enorm belangrijke rol.

Storm Reid (Euphoria en The Suïcide Squad) is de actrice die de rol van Riley Abel gaat vertolken. Riley was in Left Behind de beste vriendin van Ellie. Wat er exact gebeurd met Riley verklappen we niet. Het blijft natuurlijk ook nog de vraag of het HBO-team onder leiding van Neil Druckmann en Craig Mazin dezelfde verhaallijn volgen omtrent dit personage.

Naughty Dog heeft de actrice inmiddels een warm welkom gegeven bij de The Last of Us familie.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d