Dying Light 2 krijgt gratis next-gen upgrades en drie console modes

Nog een dikke twee weken en dan ligt Dying Light 2 eindelijk in de rekken. Vandaag brengt ontwikkelaar Techland nog wat nieuws naar buiten rond hun titel.

Zo vernemen we dat de game gratis next-gen upgrades krijgt, en dat je kan rekenen op drie console modes. Dit afhankelijk van dat je kiest voor ray-traced graphics, supervloeiende animaties of 4K-graphics.

De drie modi zijn kwaliteitsmodus, resolutiemodus en prestatiemodus. De kwaliteitsmodus is voorzien van ray tracing en geeft je de mooiste speelervaring. In de resolutiemodus draait het spel in 4K en in de prestatiemodus kun je spelen met 60 frames per seconde. Dat wordt dus keuzestress voor je begint te spelen.

Techland voegt daar ook nog aan toe dat gamers die een next-gen console bezitten, een gratis upgrade krijgen. Het Smart Delivery-systeem van de Xbox zorgt er (meestal) voor dat je de versie van een game krijgt die geschikt is voor het platform, maar als je een PlayStation 5 bezit en de PlayStation 4-versie van Dying Light 2 koopt, krijg je de PlayStation 5-versie er gratis bij.

Onderstaande video toont je alvast wat je van de diverse modi mag verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)