The Legend of Zelda: Majora’s Mask komt naar Nintendo Switch Online

Spelers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch en het abonnement Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket mogen in de handjes wrijven. In de maand februari komt er een klepper van formaat op de dienst. Het vervolg op het geweldige The Legend of Zelda: Ocarina of Time, namelijk The Legend of Zelda: Majora’s Mask.

In het jaar 2000 verscheen The Legend of Zelda: Majora’s Mask voor Nintendo 64. Enige tijd later werd de game gebombardeerd tot één van de favorietste Zelda games ooit. Wie dit geweldige avontuur aan zich heeft voorbij laten gaan, kan deze game opnieuw beleven als je in het bezit bent van een Nintendo Switch en het abo van Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket.

Nintendo heeft nog geen exacte datum vrijgegeven wanneer The Legend of Zelda: Majora’s Mask verschijnt, maar via Twitter kon men wel uitmaken dat de game in februari speelbaar zal zijn. Hopelijk zonder al te veel problemen, want het uitbreidingspakket van de Nintendo Switch staat nog niet volledig op punt.

Er zouden bij release van bepaalde N64-games inputlag en framerateproblemen opduiken. Nintendo is volop aan het werk om deze technische problemen van de baan te krijgen. Het Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket kost € 39,99 per jaar. Wie opteert voor het familie-abonnement betaalt € 69,99 per jaar, maar kan dan tot en met 8 accounts van de dienst gebruik maken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.