Pragalicious serveert: Rainbow Six Extraction op PlayStation 5

In zijn uitgebreide review concludeerde RoMa dat Rainbow Six Extraction nog enkele belangrijke werkpunten heeft, maar is co-op zowel uitdagend als plezant. Teamwork is hét sleutelwoord bij gevarieerde, tactische missiedoelen. De gameplay is vlot, de spelwereld onvergeeflijk. Rainbow Six kan enorm moeilijk zijn, wat des te meer voldoening geeft na een succesvolle partij. 

In deze gameplayvideo serveren we jullie enkele potjes Hunt en Sabotage.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.