Terug in de tijd met Bassie & Adriaan:  Een gouden vangst

Bassie En Adriaan Een Gouden Vangst Game

Nee, deze nieuwe mobiele game van Bassie & Adriaan: Een gouden vangst is zeker niet voor jullie bedoeld. Maar om de nostalgische waarde van deze iconische clown en acrobaat, kon ik dit nieuwtje niet laten liggen.

Ik was vroeger een enorm grote fan van Bassie & Adriaan en keek elke week vol verwondering naar de vele, buitenlandse, avonturen van dit duo. Zo herinner ik mij nog een scène waarin ze een eitje bakken op hun auto in de woestijn…

Bij de huidige jonge generatie zij deze beste vrienden niet meteen enorm bekend en daar hoopt met met Bassie & Adriaan: Een gouden vangst verandering in te brengen.

Deze game is dan ook bedoel voor de allerkleinsten, vanaf drie jaar. De game schotelt hen allerlei minigames en breinbrekers voor waarmee ze Bassie en Adriaan kunnen helpen om de iconische baron te slim af te zijn.

De game maakt ook gebruik van de originele stemmen van de broers Bas en Aad van Toor die gestalte gaven aan de clown en acrobaat. Zo is dit volgens mij meteen de ideale game om je kleine spruit kennis te laten maken met een iconisch duo uit je eigen jeugd.

Bassie & Adriaan: Een gouden vangst werd ontwikkeld door de Nederlandse studio Midnight Pigeon en kost €2,99 en is beschikbaar voor iOS- en Androidtoestellen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Terug in de tijd met Bassie & Adriaan:  Een gouden vangst'

Reacties zijn gesloten.