Ubisoft stopt ondersteuning van Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

Ontwikkelaar Ubisoft heeft via de officiële blog van Watch Dogs bevestigd dat de game geen updates meer zal krijgen.

Watch Dogs Legion zag het levenslicht in oktober 2020, vlak voor de komst van de next-gen (of ondertussen current-gen) consoles. De game kreeg na release heel wat nieuwe updates en modi, maar aan die ondersteuning komt nu dus een eind.

Ubisoft geeft aan dat Patch 5.6 van september vorig jaar de laatste was en dat er vanaf nu geen optimalisaties meer zullen worden doorgevoerd.

In eenzelfde adem geven ze wel mee dat ze de online multiplayer nog even verder blijven ondersteunen. Het huidige vierde seizoen loopt nog tot en met 22 februari 2022, waarna het vijfde seizoen wordt gelanceerd. Eens dat is afgelopen, zullen de rewards van seizoen drie tot vijf elkaar afwisselen, zodanig dat je eventueel gemiste rewards nog kan oprapen.

De ontwikkelaars sluiten af met een bedankwoordje en met het statement dat ze ontzettend fier zijn op wat Watch Dogs Legion is geworden. Of ze nu met volle kracht aan een volgende Watch Dogs gaan werken, is niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.