GRID Legends geeft meer prijs over de verhaalmodus is 40-minuten durende trailer

GRID Legends

Als raceliefhebber pur sang heb ik mijn hart de voorbije maanden kunnen ophalen aan het fantastische Forza Horizon 5 op Xbox-consoles. Maar begin 2022 staat in het teken van nog andere, hopelijk, geweldige racegames.

Daarmee bedoel ik natuurlijk de nieuwe Gran Turismo 7, maar ook het veelbelovende GRID Legends. Dit wordt de tweede game van Codemasters sinds ze overgenomen werden door Electronic Arts. De eerste game was trouwens F1 2021.

Met GRID Legends belooft Codemasters ons opnieuw een heerlijk snelle en actievolle racegame voor te schotelen waarin het verhaal een belangrijk onderdeel wordt van de game. Of zo niet hét belangrijkste.

In Driven to Glory, want zo heet de Story Mode, wordt het verhaal gebracht aan de hand van acteerwerk door echte acteurs. De hoofdrol is trouwens weggelegd voor Ncuti Gatwa, die je misschien wel kent als Eric Effiong uit de Netflix-serie Sex Education. In een uitgebreide gameplaytrailer van maar liefst 40 minuten krijgen we een uitgebreide blik op wat we mogen verwachten van Driven to Glory. Uiteraard zonder spoilers…

GRID Legends verschijnt volgende maand, 25 februari, voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.