Rainbow Six Extraction-spelers kunnen rekenen op een heleboel gratis content

Ik had het niet verwacht om eerlijk te zijn, maar ik ben behoorlijk gebeten door Rainbow Six Extraction. Het is geen eenvoudige game, best stressy maar verdomd verslavend. Je wilt altijd nog een potje spelen om dat tot het besef te komen dat het een kot in de nacht is. En het zal er niet op beteren…

Ubisoft heeft namelijk laten weten dat we binnenkort op heel wat gratis content kunnen rekenen voor Rainbow Six Extraction. Denk dan onder andere aan nieuwe operators, tegenstanders, activiteiten en zelfs spelmodi.

En dan hebben we het nog niet gehad over de end game modus, Maelstrom Protocol, dat spelers erg bezig zal houden in hun pogingen om het te voltooien/ de topscores erin te halen. Ook hieraan zijn roterende Operator rosters en maps verbonden.

De toekomst ziet er dus veelbelovend uit voor deze titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)