10 minuten chaos in nieuwe gameplay voor Serious Sam: Siberian Mayhem

Serious Sam Siberian Mayhem

Timelock Studio en Croteams Serious Sam neemt zijn job heel serieus, anders zou hij natuurlijk ook niet als Serious Sam door het leven gaan. Getuige daarvan deze nieuwe 10 minuten durende gameplay video.

De clip begint met de obligate Serious Sam-kwinkslag over kontschoppen (kick ass), en gaat al snel over op Sam die zich een weg baant over de bevroren toendra van Siberië, en daarbij zowel oneliners als een flinke portie lood afvuurt op zijn tegenstanders.

De game ligt eind deze week in de (digitale) rekken op pc via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)