Barbara Broccoli ziet Idris Elba wel zitten als James Bond

Binnenkort kan je vanuit je luie zetel kijken naar de nieuwste James Bond-film, getiteld No Time To Die. Meteen ook de laatste waarin we Daniel Craig te zien krijgen als 007. Ondertussen is de jacht naar een nieuwe James Bond geopend. Maar wie zal het worden?

De zoektocht naar een nieuwe kandidaat, en zeker geen kandidate als we de makers mogen geloven, is al een flinke poos aan de gang. Er zijn bovendien al heel wat namen de revue gepasseerd, waaronder topfavoriet Tom Hardy maar ook de naam van Idris Elba (Fast & Furious: Hobbs & Shaw, The Suicide Squad,…) viel reeds verscheidene keren.

Elke keer echter werd hij echter om verschillende redenen ‘niet geschikt’ bevonden om in de rol van 007 te kruipen. Recent liet Barbara Broccoli in een interview echter verstaan dat ze wel wat ziet in Idris als nieuwe James Bond, iets wat de fans natuurlijk laaiend enthousiast maakt zo blijkt.

Hoe zou het trouwens zitten met IO Interactives in ontwikkeling zijnde James Bond game?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)