Netflix bevestigt dat er een tweede seizoen van Squid game komt

Op gebied van series was Squid Game één van de meest grootste verrassingen in het jaar 2021. Iedereen was er onmiddellijk laaiend enthousiast over en zo begon de hype te ontstaan. Squid Game was dan ook de populairste Netflix-serie aller tijden, daarom geeft Netflix groen licht voor een tweede seizoen.

Dat de Zuid-Koreanen het de laatste tijd niet slecht doen op Netflix is nog zacht uitgedrukt. Dit komt natuurlijk hoofdzakelijk door het immense succes van Squid Game. Na het eerste seizoen was de vraag naar een tweede seizoen dan ook enorm groot.

De director van Squid Game had zelf al bevestigd dat er een tweede seizoen zou komen, maar daar had hij natuurlijk niet alleen over te beslissen. Nu heeft Ted Sarandos, CEO en CCO van Netflix zelf bevestigt dat ze de samenwerking met de mensen van Squid Game verderzetten. Dat meldt Variety.

Hoe het verhaal van Squid Game 2 verder zal gaan is nog niet helemaal duidelijk. Oorspronkelijk was het volgens de maker Hwan Dwong-hyuk helemaal niet de bedoeling om van Squid Game meerdere seizoenen te maken. Hopelijk wordt dit uiteindelijk geen verhaal van de koe en de melk.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Netflix bevestigt dat er een tweede seizoen van Squid game komt'

  1. Regisseur Hwang Dong-hyuk had naar het schijnt al gesprekken over een derde seizoen ook. Kan afhangen van dit tweede maar als het 2de verweven gaat worden met het 3de …

Reacties zijn gesloten.