Battlefield 2042 heeft zijn eigen zombiemodus

Battlefield 2042 Portal

Wat ik wel goed vind aan Battlefield 2042? Dat is Portal, de modus waarin spelers zelf hun eigen mappen en spelmodi in mekaar knutselen. Dus waarom geen zombies introduceren dacht StoneMounain64.

En zo geschiedde dus. Zo kan je nu in de Portal-modus lekker zombies gaan knallen. Al moeten we daar meteen aan toevoegen dat het geen ‘echte’ zombies zijn, maar computergestuurde soldaten.

De tijdelijke modus, die duurt tot 27 januari, gaat door het leven als Zombie Survival en in deze modus nemen vier spelers het op tegen inkomende waves van ‘zombies’. Het doel is te overleven tot ze gered worden.

De computergestuurde soldaten kunnen niet lopen en maken alleen gebruik van messen om je aan te vallen. Leuke twist: wanneer een teamgenoot sterft, moet de rest van het team een bepaald aantal van deze zombies doden om zodat de gestorven speler weer kan respawnen. 

De modus speelt zich af op mappen uit uit Battlefield 2042, Battlefield 3, Battlefield 1942 en Bad Company 2.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)