Hawkeye en Kate Bishop skins nu beschikbaar in Fortnite

Moet ik mij na een paar jaar toch terug op Fortnite storten? Ik zou het beginnen denken. Warzone is buggy as hell, Battlefield 2042 is een ramp, Vanguard is ook geen succes en Halo Infinite multiplayer kan best nog wat interessante content gebruiken. Al vind ik Halo Infinite MP wel heel plezant om te spelen, laat dat duidelijk zijn.

UPDATE: beide skins (Hawkeye en Kate Bishop) zijn nu beschikbaar in de Fortnite-store.

Waarom dan Fortnite terug beginnen spelen? Tja, die unieke samenwerkingen met andere partijen en vele in-game events om te beginnen. Zo komt er nu een samenwerking die Arcane en Hawkeye-skins naar Fortnite brengt.

Dataminers hebben in de files ontdekt dat er twee nieuwe Arcane- en Hawkeye-bundels naar Fortnite Chapter 3 komen. Best mogelijk dus want Vorig jaar werkte Epic Games reeds samen met Riot over de release van de Netflix-serie om cosmetics in de game te introduceren. Zo kregen we vorig jaar reeds de Jinx skin, en volgens die lekken is Epic Games klaar om Vi in Fortnite te brengen.

Wat betreft Hawkeye: Epic werkt reeds een poos samen met Marvel, dat hoeven we jullie niet meer te vertellen. Zo zou Hawkeye de volgende in het rijtje worden, zeker een goede zet aangezien de show op heel wat succes kan rekenen. Epic Games zou twee verschillende skins introduceren in Fortnite, namelijk Clint Barton (Hawkeye) en Kate Bishop, beiden zoals we ze kennen uit de serie op Disney+.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)