Dragon Age 4 verschijnt zeker niet in 2022

Dragon Age

Dragon Age, nog zo’n reeks waar heel wat gamers naar uitkijken. En terecht als je het ons vraagt. Al hebben we niet meteen goed nieuws voor de fans.

Dragon Age 4 verschijnt zeker niet in 2022, dat bevestigen zowel Tom Henderson als GameBeats Jeff Grubb, twee kerels die we ondertussen wel mogen geloven wanneer ze iets vertellen.

Volgens Henderson hebben ze bij EA momenteel de handen vol met zowel Star Wars: Fallen Order 2, Need for Speed en iets wat hij omschrijft als een mogelijke re-release van Battlefield 2042.

Een bron met kennis van zaken wat betreft EA’s plannen heeft gezegd dat er “geen kans” is dat Dragon Age 4 in 2022 uitkomt.” schreef hij op zijn Twitter-pagina.

Jeff Grubb houdt het dan weer op een mogelijke release voor ergens in 2023, misschien wel de zomer zegt hij. “Dit is nog steeds in lijn met wat ik in juli schreef over de lancering van het spel in 2023. Maar vat dat niet op als begin 2023. Een zomer release is het vroegst mogelijke tijdsbestek voor de lancering van Dragon Age 4, en zelfs dat is meer een vage hoop dan een echt doel.” vertelt hij daarover.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)