“Need for Speed verschijnt in september of oktober”

Need For Speed

Hoe zou het eigenlijk zitten met EA’s Need for Speed-reeks? We hebben tegenwoordig de mond vol over Gran Turismo 7 en Forza Horizon 5 maar er zijn meer racegames op de markt natuurlijk.

Volgens, jawel hier is hij weer, Tom Henderson, mogen we in Q3 van dit jaar, namelijk september of oktober, een nieuwe Need for Speed verwachten. Deze zou ontwikkeld worden door Criterion en niet meer door Ghost Games.

Criterion werd immers betrokken bij de ontwikkeling van Battlefield 2042 maar nu die game in de rekken ligt hebben ze weer tijd om de focus te leggen op Need for Speed.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)