Director bevestigt Squid Game seizoen 2

Squid Game season 2

Squid Game is zonder twijfel de meest populaire en meest controversiële Netflixserie van de voorbije maanden. Iedereen kijkt uit naar een vervolg, en dat werd nu bevestigd.

Dit nieuws werd bevestigd door niemand minder dan de schrijver/regisseur van de Koreaanse succesreeks, namelijk Hwang Dong-hyuk, in een interview met de AP.

Hij liet daarover het volgende los: “Dus er is zoveel druk, zoveel vraag en zoveel liefde geweest voor een tweede seizoen. Dus ik heb bijna het gevoel dat je ons geen keus laat! Maar ik zal zeggen dat er inderdaad een tweede seizoen zal komen. Het zit op dit moment in mijn hoofd. Ik zit momenteel in het planningsproces. Maar ik denk dat het nog te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren. Dus ik beloof je dit…Gi-Hun zal terugkomen, en hij zal iets doen voor de wereld.

We zijn alvast benieuwd naar de nieuwe kinderspelletjes die de man uit zijn hoed gaat toveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)