fbpx

Bethesda bevestigt Fallout 5 maar hoop niet op een snelle release

Als Fallout-fan van het eerste uur heb ik uiteraard veel zin in Fallout 5, zeker als je weet dat ik de eerste vier, inclusief New Vegas, heb uitgespeeld. Nu is er (eindelijk) licht aan het einde van de tunnel, al is het wel een heel lange tunnel…

Het is niemand minder dan mister Fallout himself, Todd Howard, die het nieuws de wereld instuurde.

In een interview met IGN naar aanleiding voor de 10de verjaardag van Skyrim, onthulde Howard dat Bethesda momenteel een “one-pager” heeft voor Fallout 5.

Een watte? Een One Pager! En een One Pager is eigenlijk een heel ruw plan dat schetst waar het de volgende stap in de serie wil nemen.

Howard liet in het interview het volgende vallen: “We hebben van tijd tot tijd met andere mensen gewerkt. Ik kan niet zeggen wat er gaat gebeuren. Als ik met mijn hand kon zwaaien en Fallout 5 uit zou hebben. Ik zou graag een manier vinden om te versnellen wat we doen, maar ik kan vandaag niet echt zeggen of iets toezeggen, wat er gaat gebeuren wanneer, anders dan onze cadans is Starfield dan Elder Scrolls 6.

Dus ooit komt het ervan, ooit…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: