Goddeloze trailer voor horrorkomedie Death to Metal

Death to Metal

Priesters en heavy metal? Dat lijkt ons een vreemde combinatie. Bij heavy metal in games denk ik aan titels als Doom en Painkiller. En bij heavy metal in films denk ik dan vooral aan slasherfilms. Maar mijnheer pastoor in deze film is geen doetje…

Na een bizar ongeluk wordt een gestoorde priester getransformeerd in een gemuteerde moordmachine op een missie om de goddeloze fans van heavy metal muziek uit te roeien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)