Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure nu gratis in Epic Games Store

Tiny Tina

Tiny Tina is zonder twijfel een van de populairste personages uit het Borderlands-universum. En voor de fans van kleine Tina hebben we goed nieuws: je kan haar gratis in huis halen.

Tiny Tina’s Assault in Dragon Keep (2013) is voor heel wat spelers nog steeds de beste DLC die verschenen is voor Borderlands 2. Voor ontwikkelaar Gearbox meteen een goede reden om de DLC aan te bieden als een soort van standalone game.

Deze standalone DLC die nu door het leven gaat als Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure is nu betalend beschikbaar op PS4 en Xbox One voor €9,99, maar vooral gratis beschikbaar op pc via de Epic Games Store.

Fans weten dus wat hen te doen staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)