Check de trailer van The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

Skyrim

“Hey you. You’re finally awake.” Skyrim blaast tien kaarsjes uit, Bethesda viert deze gelegenheid met een speciale editie van de game. De titel is vanaf vandaag beschikbaar en de nieuwe trailer laat een aantal verbeteringen zien die spelers kunnen verwachten.

De trailer heeft een passende epische sfeer, let vooral op de soundtrack, en toont nieuwe features die in deze heruitgave van de game zitten.

Skyrim is onbetwistbaar één van de meest geliefde games, dus voor degenen die het nog niet hebben ervaren, laat je maar eens goed gaan!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.