Puzzelgame Relicta is volgende gratis spel op Epic Games Store

Gratis, gratis en nog eens gratis! Fan of geen fan van Epic Games Store, ze brengen wel titels aan de man die je anders misschien nooit zou spelen. Relicta is daar zo eentje van naar mij mening. De first-person puzzelgame kan je vanaf 20 januari claimen via de Epic Games Store.

In Relicta verken je een onderzoeksbasis op de maan en ga je aan de haal met realistische natuurwetten zoals zwaartekracht en magnetisme om je zo uit benarde situaties te redden. De game verscheen voor het eerst in 2020 op pc en is nu ook verkrijgbaar op consoles en Google Stadia.

Momenteel kan je Galactic Civilizations 3 gratis downloaden op de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.