The Hitman Trilogy vanaf 20 januari op Xbox Game Pass

Hitman 3-ontwikkelaar IO Interactive viert de eerste verjaardag van de game met de release van The Hitman Trilogy, die meteen in de Game Pass-bibliotheek zal opgenomen worden. De bundel bevat alle drie games in de World of Assassination-trilogie – Hitman (2016), Hitman 2 (2018), en Hitman 3 (2021).

Op dezelfde dag zal de trilogie ook worden uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X. De pc-versie van de trilogie (en van Hitman 3 zelf) zal beschikbaar zijn via Steam, evenals de Epic Games Store, aangezien de exclusiviteitsovereenkomst met de Epic Games Store vanaf 20 januari afloopt.

Hitman 3 komt ook naar een ander nieuw platform op 20 januari: PC virtual reality. De VR-modus was tot nu toe exclusief beschikbaar op PlayStation VR, waarvoor de ondersteuning beperkt is tot de PlayStation 4-versie van de game. Pc-spelers van Hitman 3 kunnen dan de hele World of Assassination-trilogie in VR uitproberen. Enige voorwaarde is dat je de drie games op pc moet bezitten.

Ook onthulde IO Interactive de ‘Year 2-content’ voor Hitman 3. Er komen twee nieuwe spelmodi naar de game; Elusive Target Arcade en Hitman Freelancer. In 2022 krijgt Hitman 3 ook diverse grafische verbeteringen, zoals ray-tracing en variable rate shading voor pc’s met een Nvidia-videokaart.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.