Creepy trailer voor bodyhorrorfilm Hatching

Fans van het horrorgenre hebben met de Finse bodyhorrorfilm Hatching weer iets speciaals om naar uit te kijken. Dat is toch wat we durven af te leiden na het bekijken van deze creepy trailer.

In Hatching doet de 12-jarige Tinja wanhopig haar best om haar moeder gelukkig te maken. De mama is namelijk geobsedeerd door het beeld om een perfect gezin te zijn voor de buitenwereld. Op een nacht vindt Tinja een vreemd ei. Wat er uitkomt, is niet voor te stellen. (Tip: het is geen kuiken of een lief eendje…)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)