De Nacon MG-X Pro controller voor mobiele telefoons is nu beschikbaar

Nacon MG-X Pro

In september lanceerde Nacon al de MG-X controller voor mobiele telefoons. Wie iets meer comfort zoekt, kan zijn hart ophalen met deze Pro-versie.

De MG-X Pro is volgens Nacon in een handomdraai te combineren met je smartphone voor volledige controle over alle Xbox Game Pass Ultimate-content. Met de ergonomische grips, asymmetrische joysticks, bumpers, triggers, actieknoppen en de Xbox-besturing zou je alles in de hand moeten hebben om je Xbox-games via de cloud te spelen. Tel daarbij ook nog eens een batterijduur van 20 uur en je zit helemaal goed normaal gezien.

De MG-X Pro heeft een adviesprijs van €99,99.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de MG-X Pro volgens Nacon:

  • De Xbox-ervaring waar je maar bent: Designed for Xbox mobile-houder, ideaal voor het Game Pass Ultimate-aanbod of om andere compatibele mobile games te spelen.
  • Ergonomische handgrepen: het design is geschikt voor alle handen en zorgt dankzij de gripcoating voor optimaal comfort.
  • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig vast voor maximale stabiliteit. 
  • Draadloze verbinding: de smartphone kan gemakkelijk met de MG-X worden verbonden via Bluetooth 4.2.
  • Levensduur batterij 20 uur: De ingebouwde, oplaadbare batterij met USB-C input, (oplaadkabel bijgeleverd) zorgt dat de fun onderweg niet hoeft te stoppen. De LED-indicator geeft aan hoeveel leven er nog in de batterij zit.
  • Universele compatibiliteit: Werkt met alle Android-smartphones met Android 6 en nieuwer, tot een schermgrootte van 6,7 inch (152,4 mm).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.