Nieuwe Elden Ring gameplay video toont Crucible Knight Floh’s krachtige aanvallen

Elden ring

Volgende maand is het feest voor de fans van FromSoftware. Dan verschijnt immers Elden Ring, een game waar ze allemaal reikhalzend naar uitkijken, en heel veel van verwachten.

Vandaag duiken er nieuwe Elden Ring gameplay beelden op die ons een nieuwe blik gunnen op de Crucible Knight Floh-vijand.

De nieuwe video, opnieuw gedeeld op YouTube door ER-SA, laat meer van de vijandelijke aanvallen zien, die er gevarieerd en ongelooflijk krachtig uitzien.

Nu Crucible Knight Floh een regelmatig terugkerende vijand is, is het interessant om te zien hoe veel complexer eindbazen zullen zijn in de uiteindelijke game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)