Het iconische Daytona International Speedway maakt zijn rentree in Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Geloof het of niet, maar ik loop sinds enkele dagen minstens een uur met een helm op mijn kop en met ik typ al mijn teksten met handschoenen aan. Waarom? Omdat ik helemaal voorbereid wil zijn wanneer Gran Turismo 7 op 4 maart uit komt op PlayStation 5, verdorie!

Een van de dingen die mij aantrekt aan de Gran Turismo-reeks is dat het altijd een mooie balans vond tussen ‘verzonnen’ circuits en echte racetracks. Hoeveel keer ik met klamme handen richting de beruchte Laguna Seca Corkscrew ben gereden, kan ik al lang niet meer op tien handen tellen.

Een van die andere coole circuits is ongetwijfeld de Daytona International Speedway. En dit circuit zal terugkeren in Gran Turismo 7!

Daytona kennen we natuurlijk van die andere iconische arcaderacegame van de jaren ’90, maar het is ook een iconische racetrack. We zagen deze het laatst in Gran Turismo 6 in 2013. In Gran Turismo Sport was hij afwezig, maar over enkele maanden kunnen we terug knallen over de beroemde oval.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.