Rugby 22 verschijnt op 27 januari 2022 voor consoles en pc

Rugby is niet zo populair in onze contreien als voetbal, tennis of basketbal. En dan heb ik het nog niet over de hype van het moment, namelijk padel. Dat neemt niet weg dat in sommige landen de sport razend populair is. Genoeg reden voor Nacon om een game te bouwen rond deze sport voor echte mannen.

Rugby 22 verschijnt 27 januari 2022 verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Daarnaast is bevestigd dat de Top 14, de Pro D2 en het United Rugby Championship in de game present zijn. Fans kunnen met alle clubs van deze leagues spelen, inclusief alle spelers en hun officiële truitjes.

De video toont diverse nieuwe features van de game, waar fans van de sport zeker blij van zullen worden.

  • Geoptimaliseerde in-game besturing

Rugby 22 is voorzien van een nieuw besturingssysteem voor een nog beter reagerende en intuïtievere spelervaring. Speel touches, rucks en mauls als een ware rugby-professional!

  • Verbeterd gedrag van computergestuurde spelers

Voor een nog betere simulatie-ervaring hebben de EKO Software-teams de AI geoptimaliseerd. Daardoor reageren computergestuurde spelers nog beter op de tactische keuzes die spelers maken. De spelers van je eigen team zullen zichzelf beter positioneren en realistischer reageren, terwijl je tegenstanders slimmere keuzes zullen maken.

  • Een nieuwe, uitdagende moeilijkheidsgraad

Ten slotte is voor geoefende spelers een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd die voorziet in sterkere tegenstanders en een hogere uitdaging.

Rugby 22 laat spelers genieten van alle elementen van modern rugby: de officiële teams, tactische aanpassingen voor en tijdens de wedstrijd, pod-play-opties, direct passen na contact en het uitvoeren van combinaties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)