fbpx

“Modern Warfare 2 komt vroeger om slecht resultaat Vanguard op te vangen”

Het is geen geheim dat Vanguard niet echt hoge toppen scheert. Dat merk ik zelf ook. Daar waar ik vroeger dagelijks Modern Warfare en daarna Cold War speelde, voel ik nu minder de drang om Vanguard te spelen. En die mindere resultaten kunnen zo hun invloed hebben op de release van Modern Warfare 2.

Als we de bekende leaker Tom Henderson mogen geloven dan zou Activision nog deze zomer Modern Warfare 2 aankondigen. Nog volgens hem zou deze verschijnen in oktober van dit jaar en niet in november zoals dat normaal het geval is.

Henderson zei niet hoeveel eerder Modern Warfare 2 zou kunnen uitkomen, maar dat er over gesproken wordt vanwege de slechte verkoopresultaten van Call of Duty: Vanguard.

Een andere interessante factor in Henderson’s bewering is dat er een “grote” Warzone update zal komen kort na de release van Modern Warfare 2.

Maar niets van dit alles is bevestigd dus het is nog even koffiedik kijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: