Eerste trailer van The Fresh Prince of Bel-Air reboot is een pak serieuzer dan verwacht

The Fresh Prince of Bel-Air was mijn go-to serie toen ik nog student was. Yep, da’s al een tijdje geleden, maar toch kijk ik nog met heel wat nostalgische gevoelens terug naar de reeks waarin Will Smith doorbrak bij het grote publiek.

Vorig jaar raakte bekend dat Smith aan een reboot van de serie werkte met als naam Bel-Air. Zelf zal hij niet te zien zijn in de reeks, maar is wel een van de producers.

In een eerste trailer die nu is vrijgegeven krijgen we een eerste blik op Bel-Air. En in alle eerlijkheid: ik ben best verrast door de sfeer die in de reeks lijkt te hangen. Ja, de namen van de bekende personages zijn er uiteraard nog steeds (Uncle Phil, Ashley, Carlton,…) maar van de typische humor is weinig of niets te bespeuren.

Bel-Air wordt duidelijk een meer serieuze en donkere reeks ten opzichte van het origineel. Want er wordt hier meer focus gelegd op waarom het hoofdpersonage Will (Jabari Banks) moet onderduiken bij zijn rijke nonkel en tante.

De serie gaat vanaf 13 februari live op de streamingdienst Peacock. Waar en wanneer wij de reeks kunnen zien, is niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.