Nieuwe ELEX II-trailer toont combat

ELEX II

THQ Nordic heeft een nieuwe trailer voor ELEX II vrijgegeven die zich richt op de combat. ELEX II is, voor wie dat niet zou weten, de sequel op ELEX, de open-wereld RPG van de studio achter de Gothic- en Risen series, namelijk Piranha Bytes.

Een vijandelijke troepenmacht is op Magalan geland en brengt dood en verderf op de planeet en al zijn inwoners. Er is maar één manier om ze te stoppen: terugvechten en weerstand bieden.

Neem het tegen je tegenstanders op met geweren, bogen, raketten of laserwapens. Of, als je dat liever hebt hab je ze aan stukken met je zwaard, bijl en/of kettingzaag.

ELEX II laat je kiezen hoe je vecht door middel van mêlee, magie, of afstandsgevechten – of een combinatie van alle drie. Je kunt elke vaardigheid leren, en je kunt elk wapen beheersen.

ELEX II verschijnt op 1 maart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)