fbpx

Episode 4 Act 1 van Valorant, nu live, introduceert heel wat nieuwe content

Naast League of Legends heeft Riot Games ook nog andere games in het portfolio steken. Eentje daarvan is de tactische FPS genaamd Valorant, en die krijgt er vandaag heel wat extra content bij.

Valorant heeft een grote nieuwe contentupdate gekregen in de vorm van Episode 4 Act 1. De first-person tactical shooter is uitgebreid met NEON, een nieuwe agent uit de Filipijnen. Ook is er een nieuwe Battle Pass en een nieuwe skin-lijn genaamd Protocol.

NEON: Snel en destructief
NEON is flitsend snel en gebruikt elektrische schokken. Deze 18e agent is een Duelist van de bovenste plank en is minstens even mobiel als destructief. Ze knalt naar voren met haar verblindende snelheid, waarbij er enorme golven van biomagnetische straling uit haar lichaam komen. Ze jaagt genadeloos op haar vijanden en elimineert ze zo snel als het licht.

Nieuwe Battle Pass
Met de nieuwe Battle Pass krijg je Act 1-exclusives zoals de Shorty (Velocity) en de varianten daarop, de Valentine’s Day Tactics-spelerskaart en de Chicken Out-gun buddy. Met de Premium Act 1 Battle Pass kun je meer item-levels vrijspelen. Zoals de Frenzy (Hydroplunge), de Big Brain gun buddy, de Karambit (Velocity) en de varianten daarvan. 

Cosmetics
Episode 4 Act 1 introduceert ook de Protocolskins. De wapens in deze skin-collectie zijn speciaal ontworpen om combat te analyseren, prestaties van soldaten te controleren en ervoor te zorgen dat alle bevelen opgevolgd worden. De Protocol-skins zijn beschikbaar voor je melee wapen, en de Phantom, Spectre, Bulldog en Sheriff.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: