Question Games werkt aan een nieuwe South Park-game

Afgelopen augustus werd er bekendgemaakt dat er een nieuwe game van South Park in ontwikkeling was. Bedenkers Trey Parker en Matt Stone brachten dit heugelijke nieuws toen zelf naar buiten, maar op dat moment was het nog niet bekend met welke studio ze gingen samenwerken. Nu is de kogel door de kerk en is de keuze gevallen bij Question Games.

De twee laatste games van South Park waren verrassend bijzonder goeie games. South Park: The Stick of Truth werd nog in samenwerking gemaakt met Obsidian Entertainment en de tweede game South Park: The Fractured But Whole was in samenwerking met Ubisoft.

De nieuwe game zal echter in samenwerking zijn met Question Games die we vooral kennen van The Blackout Club en The Magic Circle. Het is misschien voor vele ook hier een verrassing dat Trey Parker en Matt Stone de samenwerking aangaan met een kleinere studio.

Question Games heeft echter een aantal werknemers aangenomen die voor zowel South Park: The Stick of Truth als South Park: The Fractured But Whole hebben gewerkt. De nieuwe game zal gemaakt worden met de Unreal Engine en er zou een optie zijn om de game in multiplayer te spelen.

Een releasedatum voor de nieuwe South Park-game is echter nog niet bekend.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.