Kunnen we binnenkort aan de slag met Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy

Hoe zou het met die fameuze game rond Harry Potter zitten waar de halve, of misschien wel de hele, wereld zit op te wachten? Wel, volgens bepaalde bronnen zouden we binnenkort wel eens verrast kunnen worden.

Hogwarts Legacy, dat in 2020 werd aangekondigd door Warner Bros. Interactive Entertainment, houdt heel wat gamers reeds een flinke poos in de ban. Maar veel krijgen we niet te horen of te zien van deze titel. En misschien is dat maar goed ook?

Zo kan het team rustig doorwerken en dat heeft dan weer zo zijn invloed op de releaseplanning. Volgens een insider, genaamd AccountNGT, zou de game namelijk sneller dan je zou durven vermoeden in de rekken kunnen liggen.

Nu moet je niet meteen hopen op een release binnen een maand of twee, maar volgens die insider zou Q3/2022 zeker haalbaar moeten zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)