Er wordt gewerkt aan een nieuwe South Park-game

South Park

Iedereen was best onder de indruk van de South Park-games die enkele jaren geleden werden uitgebracht. Ze zagen er niet alleen fantastisch uit, maar de turn-based RPG-gamesplay wist heel wat gamers te bekoren.

Je kreeg het gevoel dat je een interactieve aflevering aan het spelen was doordat de studio die de reeks maakt heel nauw betrokken werd bij de ontwikkeling.

En nu blijkt dat er opnieuw een game in ontwikkeling is bij de interne South Park-studio. Dat heeft Bloomberg, bij monde van journalist Jason Schreier, bevestigd.

De interne studio van co-creator Matt Stone en Trey Parker is bezig met de ontwikkeling, al is het nog niet bekend wie de game zal publiceren. De vorige twee games werden verdeeld door Ubisoft.

Eerder raakte al bekend dat Matt en Trey een overeenkomst hebben gesloten met Paramount voor de ontwikkeling van zes seizoenen van de serie, veertien spin-offs, een film én een videogame. Hiervoor krijgen ze een budget van 900 miljoen dollar ter beschikking.

Hopelijk wordt er snel meer info vrijgegeven over deze game!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.