fbpx

Assassin’s Creed Symphonic Adventure brengt franchise tot leven met live muziek

Assassins-Creed-15th-Anniversary-Concert

2022 is het jaar waarin de Assassin’s Creed franchise haar 15de verjaardag viert. Om dit niet onopgemerkt te laten voorbij gaan, geeft Ubisoft op 29 oktober 2022 een World Première in Le Grand Rex in Parijs.

Tijdens dit event zullen we de wereld van Assassin’s Creed herontdekken aan de hand van een twee uur durende voostelling, het Assassin’s Creed Symphonic Adventure. Een voltallig symfonisch orkest speelt samen met een koor en solisten de bekende soundtracks uit de Assassin’s Creed serie.

Het concert wordt geproduceerd door Overlook Events, zij zorgen voor spectaculaire video’s, belichting en special effects tijdens het concert. De bedoeling is om de geschiedenis van de games in combinatie met echte geschiedenis op beeld te tonen.

Ubisoft wil het Assassin’s Creed Symphonic Adventure als wereldtour lanceren in 2023. Precieze locaties en data moeten nog worden aangekondigd. Je kan alles over het Symphonic Adventure hier nalezen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d