Dit is de mogelijke bestandsgrootte van Horizon Forbidden West op Playstation 5

Horizon Forbidden West

Over twee maanden installeren we allemaal, mits geen uitstel van de release, Horizon Forbidden West op onze consoles. Dat is meestal ook de moment dat je merkt dat er geen ruimte meer is op je harde schijf. De Twitter-account van Playstation Game Size heeft de vermoedelijke bestandsgrootte van de PS5 versie bekendgemaakt.

Horizon Forbidden West zal 96GB opslagruimte in beslag nemen op je PS5. Let wel dat de bestandsgrootte van sommige games in de database groter is dan de uiteindelijke bestandsgrootte soms is dat nog een verschil van 10 tot 20GB. Dit is ook zonder een eventuele patch die op de dag van release uitkomt.

PlayStation Game Size noemt alleen de PS5-versie. Het is nog niet bekend wat de grootte is van de PS4-versie.

Maak dus zeker in de komende maanden alvast wat ruimte vrij op je PS5.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.