Pixel Remaster van Final Fantasy VI verschijnt in februari 2022

FFVI-pixel-remaster

Via een aankondiging laat de Japanse uitgever weten dat het meer tijd nodig heeft om alles op punt te zetten voor de Pixel Remaster van Final Fantasy VI. Om de vertraging te compenseren heeft Square Enix een aantal nieuwe pre-orderbonussen toegevoegd.

Sinds dit jaar geeft Square Enix Pixel Remasters uit van de eerste zes Final Fantasy-games Afgelopen juli verschenen de eerste drie remasters, de vierde kregen we in september en het vijfde deel in november.

Met een Pixel Remaster wordt het uiterlijk van de game aanzienlijk verbetert. Daarnaast krijgen de games een aangepaste soundtrack en verschillende quality-of-life-aanpassingen.

Final Fantasy VI Pixel Remaster verwachten we dus in februari 2022 op pc via Steam, iOS en Android.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.