Vandaag scoor je Second Extinction gratis in de Epic Games Store

Dino’s ze zijn en blijven populair. Niet alleen in films en series, maar zeker ook in videogames. Denken we maar aan Turok Dinosaur Hunter, Jurassic World Evolution, Dino Crisis, enzovoort. De volgende in het rijtje is Second Extinction en die is nu gratis te claimen in de EGS.

In de team based coöp shooter Second Extinction neem je het samen met maximaal twee vrienden op tegen hordes gemuteerde dinosaurussen. Je doel is simpel: de aarde heroveren op de bloeddorstige dino’s.

Zei ik nu net “je doel is simpel”? Euhm, dat kan je gratis aan den lijve ontdekken door naar deze link te surfen en je gratis game te claimen. Opgelet, doe dit voor 16u59 want om 17u00 is het aanbod verdwenen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)