fbpx

Elden Ring zal op PlayStation 5 ongeveer 45 GB ruimte innemen

Elden Ring

Elke Soulsborne-fan weet dat ze bij From Software niet te happig zijn om nieuws te verspreiden. En dat maakt het wachten tot 25 februari alleen nog maar moeilijker. Gelukkig bestaan er websites en accounts zoals PlayStation Game Size die ons maar al te graag verwennen met nieuws.

En welk nieuws mag dat dan wel zijn? Wel, het Twitter-account van PlayStation Game Size deelt ons mee dat de bestandsgrootte van Elden Ring 44,472 GB groot zal zijn op PlayStation 5. Zij berekenen dit door nieuwe updates op te pikken binnen de database van Sony. Ze vertellen er ook bij dat dit de grootte zal zijn zonder de Day One Patch, die er hoogstwaarschijnlijk op 25 februari 2022 zal bijzitten.

Pre-orders zouden vanaf 23 februari, twee dagen voor de launch, voorgeïnstalleerd kunnen worden.

Deze info werd nog niet officieel bevestigd dus neem het voorlopig met een korreltje zout.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: