Ubisoft plant 60FPS-ondersteuning voor Assassin’s Creed Origins

Assassin's Creed Origins

In december vieren ze bij Ubisoft naast Sinterklaas en Kerstmis ook #ACDay. En een feestdag zou geen feestdag zijn zonder verrassing.

Vandaag, 21 december, viert Ubisoft samen met alle fans #ACDay, een dag die volledig in het teken staat van de populaire Assassin’s Creed reeks. ‘Of je nu al lang fan bent van de reeks of nog maar net Assassin’s Creed ontdekt hebt, we danken jullie om deel uit te maken van deze community. Jullie voortdurende steun, passie en waakzaamheid maakt ons bescheiden. Verwacht nog meer content voor Assassin’s Creed Valhalla en een spannende toekomst voor Assassin’s Creed’.

Ubisoft voegde meteen hierna nog een vervolgtweet toe die luidde ‘We zijn momenteel ook bezig voor het toevoegen van 60FPS-ondersteuning voor Assassin’s Creed Origins’.

Eerder kregen we in augustus al zo’n 60FPS-ondersteuning voor Assassin’s Creed Odyssey op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Na de aankondiging van Dawn of Ragnarök en Assassin’s Creed Crossover Stories van vorige week, komt Ubisoft weer met een (toekomstige) update voor een spel uit de reeks. We zijn nog lang niet verlost van Assassin’s Creed en dat kan ik enkel maar toejuichen. Ubisoft, wat denken jullie van een remaster van de originele Assassin’s Creed?

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.