Vijf nieuwe SEGA Genesis-games zijn nu speelbaar voor leden van Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket

Onlangs kreeg de dienst van Nintendo Switch online een upgrade met de toevoeging van Nintendo 64 -en SEGA Genesis-games. De tijd is nu aangebroken om 5 nieuwe SEGA Genesis-games in de kijker te zetten, want deze zijn nu speelbaar via de abo dienst van Nintendo.

Het is dus duidelijk dat je in het bezit moet zijn van het Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket om van deze SEGA Genesis (SEGA Mega Drive)-games te genieten.

Dit zijn alvast de 5 nieuwe games:

  • Altered Beast
  • Dynamite Headdy
  • Sword of Vermilion
  • Thunder Force II
  • ToeJam & Earl

In onderstaande trailer zien we de 5 games in actie. Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket kost €39,99 per jaar. Deze abonnementsdienst zorgt ervoor dat de meerderheid van de gamers een enorm nostalgisch gevoel naar hun kindertijd krijgen, met een assortiment aan games van NES, SNES, SEGA Genesis en Nintendo 64-games die speelbaar zijn op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.