Overwatch Winter Wonderland 2021 is live en voegt legendary skins toe

Met de feestdagen steken heel wat ontwikkelaars hun game in een thema-jasje, en dat is met kerst natuurlijk niet anders. Reeds jaren tovert Blizzard het Overwatch-landschap met kerst om tot een heus winters wonderland. En daar kan je ook dit jaar weer van genieten.

Het Overwatch-seizoensevent Winter Wonderland, dat nu dus live is, brengt nieuwe cosmetics naar het spel. Deze kan je ook nu weer verdienen via loot boxes, Weekly Challenges en een nieuwe Brawl genaamd Freezethaw Elimination.

De nieuwe 4vs4 Brawl zorgt ervoor dat spelers bevroren worden bij eliminatie. Teamgenoten kunnen elkaar ontdooien en het eerste team dat iedereen bevriest wint. Orisa, Genji, D.Va, Baptiste en Wrecking Ball krijgen nieuwe Legendary skins. Tracer, Symmetra en Brigitte krijgen nieuwe Epic-skins die je kunt verdienen in de Weekly Challenges, samen met nieuwe sprays en spelersiconen.

Het event is beschikbaar tot 6 januari 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)