Battlefield 2042 is dit weekend free-to-play

Battlefield 2042

Battlefield 2042 is nog maar een dikke maand uit, maar dat belet EA en DICE niet om hun game dit weekend gratis aan te bieden aan gamers. De ideale manier zeg maar om twijfelaars te overhalen of nieuwkomers te laten kennismaken met de game.

Zelf twijfel ik ook nog steeds dus misschien moet ik de game dus dit weekend eens een eerlijke kans geven.

Kan je meteen ook genieten van het nieuwe speltype “Attack of the Elves” dat nu live is. In dit infection-speltype neemt een team van kerstmannen met LCMG’s in kerstsfeer het op tegen een horde elfen met grijphaken en zuurstokken. Beide kanten zullen feestelijke skins dragen, maar ze zijn anders dan de skins die eerder uitlekten en zijn beperkt tot het nieuwe speltype.

Je kan de game hier downloaden en spelen tot en met 20 december.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Battlefield 2042 is dit weekend free-to-play'

Reacties zijn gesloten.