Star Wars Eclipse release is nog far, far away

star-wars-eclipse

Eén van de coolste momenten tijdens The Game Awards was toch de trailer van de nieuwe Star Wars-game van Quantic Dream. We wisten dat een snelle release er sowieso niet zou inzitten. Volgens journalist en insider Tom Henderson zou het nog jaren kunnen duren voor we Star Wars Eclipse kunnen spelen.

De trailer die we te zien kregen op The Game Awards was geheel CG en er werd meteen verduidelijkt dat de ontwikkeling van de game nog in zijn kinderschoenen staat. Journalist Tom Henderson, die eerder ook al berichtte over het bestaan van het project Eclipse, laat via zijn tweets weten dat we minimaal drie à vier jaar zullen moeten wachten eer we de game gaan kunnen spelen.

Verder geeft Henderson nog andere details over de game. Ontwikkeling wordt gedaan in Quantic Dream Paris en David Cage is betrokken bij het project. Cage is bekend als schrijver van Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human. Daarnaast zou Quantic Dream 60 vacatures hebben openstaan voor Star Wars Eclipse.

Nog veel werk aan de winkel, hopelijk krijgen we nog wel wat vette cinematic trailers voorgeschoteld!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.