Halo Infinite multiplayer krijgt morgen nieuwe modi en aanpassingen aan progressiesysteem

Halo Infinite Multiplayer

Ondertussen ben ik helemaal verkocht aan Halo Infinite. Niet alleen de single player maar ook de multiplayer (lvl 37) heeft me helemaal te pakken. Ik ben echt aan het grinden voor die coole lvl 95-skin te halen. Maar een battle pass heb ik nog niet gekocht.

Waarom nog geen battle pass? Het levellen gaat nog steeds traag, en sommige challenges zijn echt k*t, als ik het zo mag uitdrukken. ook qua spelmodi is het nog steeds beperkt, maar daar komt beterschap in. En dit vanaf morgen 14-12.

343 Industries luistert naar de spelers en voert bijna wekelijks de nodige aanpassingen en verbeteringen door. En zo hoort het ook! Zo zouden we vanaf morgen kunnen rekenen op een aantal nieuwe spelmodi waaronder Slayer, SWAT en Free for all.

Om in te spelen op de feedback van spelers voor Slayer op de korte termijn, zullen we een basis Slayer-aanbod uitbrengen om mee te beginnen en zullen we kijken naar versterking en uitbreiding met meer varianten in een toekomstige update.” laat het team weten.

De toegevoegde playlists zijn niet het enige wat Halo Infinite-fans kunnen verwachten. Er zal ook een aanpassing aan de uitdagingen worden gemaakt. Volgens het bericht van 343 op r/Halo zal de playlist update “aanpassingen aan uitdagingen bevatten“, waaronder het verwijderen van enkele bijzonder frustrerende modus-specifieke, het verminderen van sommige vereisten voor anderen, het minder intensief maken van de wekelijkse ultieme uitdaging, en het toevoegen van gloednieuwe uitdagingen die specifiek zijn voor de nieuwe playlists.

En zo komen we stap voor stap weer een, euhm, stapje dichter…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)