Star Wars Eclipse aangekondigd door Quantic Dream

star-wars-eclipse-trailer

Star Wars universum, check. Waanzinnige cinematic, check. Geen EA, check. Quantic Dream, de studio achter onder andere Heavy Rain, Fahrenheit en Detroit: Become Human heeft Star Wars Eclipse officieel bekendgemaakt.

De action-adventure game speelt zich af in het tijdperk van de High Republic. In de trailer zien we zowel bekende als onbekende personages. We zien onder andere beelden van Yoda in een Jedi Temple op Coruscant.

Er is nog geen releasedatum of platform bekend voor Star Wars Eclipse.

Hype!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.