Ook Tiny Tina’s Wonderlands laat zich zien op The Game Awards

Tiny Tina

Tijdens The Game Awards hebben 2K en Gearbox Software nieuwe bewegende beelden getoond van Tiny Tina’s Wonderlands. De game zelf staat nog steeds gepland voor 25 maart 2022.

De trailer biedt een voorproefje van het verhaal van Tiny Tina’s Wonderlands, waarin de uiterst onvoorspelbare Tiny Tina spelers door een spel van het tabletop role-playing avontuur Bunkers & Badasses leidt. Als de Fatemaker heb jij het verhaal in handen. Verken een fantastisch land vol bizarre monsters en kerkers vol buit, terwijl je de tirannieke Dragon Lord en zijn skelettenleger probeert tegen te houden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)