Final Fantasy VII Remake Intergrade komt op 16 december naar pc

Tijdens The Game Awards 2021 heeft Square Enix aangekondigd dat Final Fantasy VII Remake Intergrade op 16 december 2021 voor het eerst naar pc komt via de Epic Games Store.

Naast verbeterde textures, belichting, omgevingen, een volledig aanpasbare  “Photo Mode” en meer, biedt Final Fantasy VII Remake Intergrade voor pc ook 4K-ondersteuning, HDR-ondersteuning, XInput- en DirectInput-compatibele controllerondersteuning, toetsenbord- en muisondersteuning, en prestaties tot 120 frames per seconde voor pc’s met de hoogste specificaties.

Hieronder een overzicht van de content van Final Fantasy VII Remake Intergrade op pc via de Epic Games Store: 

  • Final Fantasy VII RemakeI- en FF7R Episode INTERmission-DLC
  • Het FF7R Episode INTERmission-exclusieve wapen Cacstar 
  • Pantsers: Midgar Bangle, Shinra Bangle en Corneo Armlet
  • Accessoires: Superstar Belt, Mako Crystal en Seraphic Earrings
  • Summon-materialen: Carbuncle, Chocobo Chick en Cactuar

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)