Babylon’s Fall verschijnt op 3 maart 2022

Babylon's Fall

Square Enix heeft tijdens The Game Awards een nieuwe trailer onthuld voor Babylon’s Fall. En de studio heeft daar meteen ook een releasedatum aan gekoppeld, namelijk 3 maart 2022.

Wij konden de game recent hands-on testen, en onze bevindingen lees je in onze preview.

De epische wereld van Babylon Fall’s staat voor coöpgevechten, krachtige wapens en een unieke, een aparte artstijl, en komt naar PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

De game kan ook in je eentje gespeeld worden of in teams van maximaal vier spelers. Na de release kunnen we nog rekenen op gratis extra content waaronder nieuwe spelmodi, verhalende content en wapens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)