Ook Soulslike game Steelrising was op The Game Awards aanwezig

Steelrising

Naast beelden van Gollum liet ontwikkelaar/uitgever Nacon ook nog een andere game zien op The Game Awards, namelijk hun ambitieuze Soulslike game Steelrising.

De nieuwe Steelrising-trailer toont nieuwe beelden van deze ambitieuze souls-like game die wordt ontwikkeld door Spiders. De trailer schetst de obsessie van koning Louis XVI voor automata en focust vervolgens op Aegis, de held van de game. Aegis is een automaton die eerder voor het plezier van het hof moest dansen, maar nu functioneert als krijger en de lijfwacht van Marie-Antoinette.

In opdracht van de koningin moet Aegis zich een weg banen door een Parijs waarin het wemelt van de machines. Elk gevecht met deze mechanische vijanden is een ware uitdaging waarin de vaardigheden van de speler zwaar op de proef worden gesteld. Want je kunt de loop van de geschiedenis niet veranderen zonder daarvoor een hoge prijs te betalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)